Zaterdag 8 juni hadden wij een wedstrijd in Rijssen. Hier deden we voor het eerst mee met ons twirl team bestaande uit: Leonie. Inge, Joyce, Kylie, Kim en ik (Annemijn). Wij werden hiermee eerste. Helaas had Kim een blessure en viel Melissa voor haar in. Gelukkig kon Kim wel meedoen met haar solo en het ensemble. Dit ensemble bestaat uit: Kylie, Melany en Kim en zij hebben een eerst prijs hiermee gewonnen. Voor de rest gingen de ensembles en solo's super goed. Ook voor Kylie met haar solo heeft ze een promotie behaald! Ik werd eerste en behaalde een eerste keer NK-plaatsingspunten. Met ons small team bestaande uit: Leonie, Kim, Eline, Danischa, en ik (Annemijn) deden voor de tweede keer mee en werden tweede. Kylie heeft voor Kim ingevallen. Het was een succesvolle wedstrijd, maar vooral super gezellig met iedereen!

Gemaakt door: Annemijn 9-6-2019


Zaterdag 18 mei hadden wij een wedstrijd in Dedemsvaart met de hele vereniging. Annemijn liet vandaag haar nieuwe solo zien. Ensemble A X-Change deed ook voor het eerst mee met hun show. Dit ensemble bestaat uit Kim, Kylie en Melany. En Jungle book ging vandaag ook voor het eerst met hun show. Jungle book bestaat uit Annemijn, Kim, Leonie, Eline, Inge en ik (Danischa). Voor de rest gingen de solo's, 1-batons, duo en ensembles heel goed. We zijn met 6 gouden, 6 zilveren, 4 bronzen medailles en een zilveren beker naar huis gegaan, En Inge, Leonie en ensemble A hadden NK-plaatsing. Ik vond het een top wedstrijd en mooi om naar terug te kijken. 

Gemaakt door: Danischa 18-5-2019


Zaterdag 11 mei hadden we wedstrijd van twirl. Dat was heel leuk en gezellig. Het begon om 20 over 9 en het was afgelopen om 5 uur. De wedstrijd was in Enschede. Het begon met de dansjes en als laatste was de prijsuitreiking. En daar hadden we 8 medailles gewonnen. Er waren roze medailles en ook bekers. Dat was heel mooi. Je draagt een heel mooi pakje en die is alleen voor wedstrijden. 

Gemaakt door: Myron 13-5-2019


Zaterdag 30 maart hadden wij een concours in Coevorden. Dit was ons eigen concours. Dit was super leuk en gezellig. We stonden met twirling 1-baton, duo dance twirl, solo dance twirl en ensemble dance twirl op het concours. Het ging bij iedereen super goed. We hebben 4 NK plaatsingspunten binnen gehaald: solo twirling 1-baton ik (Inge), solo dance twirl Leonie, Solo dance twirl Kim en duo dance twirl Kim en Leonie. En nog een promotie door Kim. Het was een super leuk wedstrijddagje! Op naar de wedstrijd in mei waar iedereen weer met z'n solo mee gaat doen. 

Gemaakt door: Inge 3-4-2019


Zaterdag 9 maart hadden wij een optreden. Dit was in de Binder, omdat de Binder 5 jaar bestaat. Deze dag hadden wij 2 optredens, 1 's ochtends en 1 's middags. De rest van de dag gaven wij workshops en deelden wij flyers uit. Het was een super leuke en vooral super gezellige dag. 

Gemaakt door: Leonie 16-3-2019


Op zondag 16 december mochten wij (Kim, Melany, Melissa en ik) ons vertegenwoordigen op het runner-up kampioenschap. Dit NK werd gehouden in de topsporthal in Almere. Samen met mijn duomaatje Melany trapten wij af met onze duo dance. Met maar 1 drop liepen wij tevreden af. Na ons duo gingen we op met het ensemble samen met Melissa. De muziek die afging was niet van ons, dit ging niet helemaal zo als het hoorde. Na (voor ons gevoel) lang wachten startte de muziek. Met 2 drops konden we met het ensemble ook trots zijn op ons zelf. Als derde was Kim aan de beurt. Het was al een super prestatie dat zij zich voor het NK had geplaatst, dus voor mij was ze al een winnaar. Haar show liep goed, met een piepklein stukje naar een leeg publiek (de verkeerde kant) kon ook Kim meer dan tevreden te zijn met haar mooie routine. Als laatste mocht ik het NK avontuur voor twirlvereniging X-Change afsluiten. Ik was er helemaal klaar, maar mocht nog even wachten. De jury wou nog graag wat eten en drinken voordat ik op mocht. Vol met spanning ging ik daardoor de vloer op. Niet helemaal tevreden, maar zeker niet ontevreden heb ik voor de laatste keer deze dance twirl gedaan. Met dik twee uur uitloop was daar eindelijk de prijsuitreiking. Verwachte ik in de top 3 te komen met een onderdeel? Nee, ik was met alles tevreden. De uitslag was daardoor een verrassing. Samen met Melany mochten wij een supermooie zilveren medaille in ontvangst nemen. Wij hebben met z'n tweeën 10 andere duo's achter ons gelaten. Super trots, maar niet alleen op deze uitslag. Met het ensemble zijn we 4e geworden (ons doel was 8), Kim behaalde een prachtige 8e plaats en met mijn solo heb ik een 10e plaats behaald (precies mijn doel). Ik kijk terug op een top NK. Nu gaan we met alle meiden hard trainen voor ons eigen concours op 30 maart in Gramsbergen.

Gemaakt door: Kylie 17-12-2018


Kylie Somsen en ik hadden ons geplaatst voor de voorrondes van het nk. 24 november was het eindelijk zover en mochten we onze shows laten zien op de voorrondes van het nk! Kylie mocht haar 1-baton en haar solo dance twirl laten zien en ik mijn solo dance twirl. Als eerst van ons was Kylie aan de beurt met haar 1-baton, ze heeft het super goed gedaan en is uiteindelijk 20’ste geworden van 50 deelnemers. Even later had Kylie haar 2’de onderdeel en dat was haar solo dance twirl. Daar had ze 4 drops. We moesten best lang wachten tot ik aan de beurt was met mijn solo dus we zijn met z’n allen gezellig de stad in geweest. Dat was heel gezellig. Na een uurtje in de stad gingen we weer naar de sporthal. Toen was mijn solo dance twirl. Ik had 0-drops met mijn solo en het ging heel erg goed. Na mijn solo hebben we nog bij andere shows gekeken. Iedereen deed het echt super goed. Rond half 7 was het dan eindelijk tijd voor de prijsuitreiking. En Kylie en ik hebben ons alle twee geplaatst voor het nk! Kylie heeft een 13’de plek behaald van 60 deelnemers en ik heb een 7’de plek behaald van 31 deelnemers. De top 15 mocht door naar het nk. Daarna hebben we met z’n allen de dag afgesloten bij de Mac Donalds. Het was echt een top dag! En het was weer super gezellig! 16 december mogen we nog één keer onze show laten zien op het nk in Almere.

Gemaakt door: Kim 27-11-2018