Ook doen wij mee aan verschillende acties om zo de clubkas te spekken. Wij zijn een vereniging met weinig financiële middelen en door middel van acties proberen wij wat geld op te halen.

~ U kunt ons gratis sponsoren via sponsorkliks. Als u een aankoop online koopt kunt u dat ook via de bovenstaande site doen. U betaald niks meer dan wat u anders zou betalen, maar van uw aankoop krijgt Twirlvereniging X-Change een bijdrage. Alle beetjes helpen.

Dit zijn de websites:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4818

 

~ Wij lopen ieder jaar met de hele vereniging een week in de maand oktober de pepermunt actie. 
Wij gaan dan met alle leden langs de deuren in Gramsbergen om pepermunt te verkopen. Ook lopen de leden in hun eigen buurt om zo wat extra te kunnen verkopen. Dit is altijd weer een gezellig en geslaagde actie
Wilt u pepermunt van ons kopen? Stuur een mail naar:
xchangegramsbergen@hotmail.com


~ Ieder jaar doen wij mee met de Rabobank ClubSupport. Naast ons zelf veel op sociaal media te promoten maken wij ook een filmpje. Wilt u de filmpjes zien? Kijk dan op onze facebookpagina: Twirlvereniging X-Change.

~ Als we nieuwe pakjes nodig zijn voor de concoursen lopen wij altijd een sponsorloop om zo een deel zelf te kunnen bekostigen. Dit omdat de pakjes erg duur zijn, maar wel aangeschaft moeten worden. Zo proberen we er altijd samen een groot succes van te maken.