Ook doen wij mee aan verschillende acties om zo de clubkas te spekken. Wij zijn een vereniging met weinig financiële middelen en door middel van acties proberen wij wat geld op te halen.

~ U kunt ons gratis sponsoren via gratisdoelensteunen/sponsorkliks/sponsormeter. Als u een aankoop online koopt kunt u dat ook via de bovenstaande sites doen. U betaald niks meer dan wat u anders zou betalen, maar van uw aankoop krijgt Twirlvereniging X-Change een bijdrage. Alle beetjes helpen.

Dit zijn de links voor de sites:
https://gratisdoelensteunen.nl/p/452/twirlvereniging-x-change-gramsbergen

 

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4818

 

https://sponsormeter.com/TwirlverenigingXChange

 

~ Wij lopen ieder jaar met de hele vereniging een week in de maand oktober de pepermunt actie. 
Wij gaan dan met alle leden langs de deuren in Gramsbergen om pepermunt te verkopen. Ook lopen de leden in hun eigen buurt om zo wat extra te kunnen verkopen. Dit is altijd weer een gezellig en geslaagde actie
Wilt u pepermunt van ons kopen dat kan altijd!

1 pakje is €1,50,- en 3 pakjes voor €4,- of een hele doos van 12 pakjes voor €15,- 


~ Ieder jaar doen wij mee met de Rabobank Clubkas Campagne #VVS. Naast ons zelf veel op sociaal media te promoten maken wij ook  een filmpje. Wilt u de filmpjes zien? Kijk dan op onze facebookpagina: Twirlvereniging X-Change.

~ Ook lopen wij ieder jaar met de Oranjefonds. Dit is een speciale actie voor cultuurfonds en de vereniging. Van het opgehaalde geld gaat er 50 procent van naar de vereniging en de andere 50 procent gaan naar het cultuurfonds. Dus een win-win actie.

~ Als we nieuwe pakjes nodig zijn voor de concoursen lopen wij altijd een sponsorloop om zo een deel zelf te kunnen bekostigen. Dit omdat de pakjes erg duur zijn, maar wel aangeschaft moeten worden. Zo proberen we er altijd samen een groot succes van te maken.